Licență pentru gateway-ul de plată GoPay

Gopay este o instituție emitentă de monedă electronică autorizată de Banca Națională a Cehiei să furnizeze servicii de plată și să emită monedă electronică.

PCI DSS Nivelul 1

PCI DSS ((Payment Card Industry Data Security Standard) este un set de reguli în conformitate cu care intermediarii de plăți (și, prin urmare, GoPay) trebuie să gestioneze informațiile sensibile privind plățile pentru a preveni utilizarea abuzivă a acestora. Aceste reguli au fost create la cererea asociațiilor de carduri, cum ar fi VISA și Mastercard, sunt recunoscute la nivel internațional și aproape toate organizațiile care procesează plăți cu cardul trebuie să le respecte. În iulie 2016, GoPay a trecut un audit independent care a confirmat că infrastructura GoPay este conformă cu standardul de securitate PCI DSS v 3.1.

Regulamentul

GoPay este o entitate reglementată, aflată sub supravegherea Băncii Naționale Cehe și a Ministerului de Finanțe din Republica Cehă, și respectă toate cerințele legale.

Date sensibile

GoPay gestionează datele cardurilor de plată în conformitate cu cele mai înalte standarde de securitate. Criteriile de securitate sunt respectate atunci când se manipulează date sensibile.

3D Secure

În funcție de sumă, tranzacțiile cu cardul de plată sunt protejate de un cod PIN personal, ceea ce contribuie la o mai mare siguranță a plății efectuate. 256bit SSL GoPay utilizează criptarea securizată conform celor mai bune practici standardizate, plata este întotdeauna în siguranță.

Asociația

GoPay este un partener înregistrat al principalelor asociații de carduri VISA și MasterCard, îndeplinind toate cerințele acestora.

Disponibilitate

GoPay menține o disponibilitate a gateway-ului de plată pe termen lung de 99,5%. Toate întreruperile programate sunt efectuate noaptea, în afara orelor de vârf.

Infrastructura AWS

GoPay utilizează cele mai fiabile centre de date și aplică o infrastructură IT redundantă, separată geografic, pentru a opera sistemul de plăți. Gestionarea fraudelor GoPay a dezvoltat un sistem sofisticat de protecție împotriva tranzacțiilor riscante. Parametrii de configurare sunt individuali pentru fiecare comerciant.

Sursa Gopay.com