Achiziționăm și producem numai de la furnizori și producători verificați, care sunt inspectați de noi. Fiecare tip nou de bijuterie este inspectat și certificat. Veți primi un certificat de perle la fiecare achiziție de la noi.

Certificarea calității perlelor

În magazinul nostru vindem numai produse verificate, pe care le-am controlat de la achiziționarea materiilor prime primare până la distribuție.

Certificat CGL

Pentru fiecare bijuterie nou listată, avem un certificat întocmit de laboratorul ceh de gemologie din Ostrava și facem același lucru pentru bijuteriile noastre importate la întâmplare. Prin urmare, nu emitem aceste certificate pentru fiecare bijuterie pe care o vindem, în principal pentru că un astfel de certificat ar face ca bijuteriile să fie disproporționat de scumpe. (Cu toate acestea, dacă doriți un certificat CGL, puteți comanda unul de la noi).

Certificatele Laboratorului Gemologic Ceh sunt emise în două versiuni: mari (a se vedea colierul și brățara) și mici (a se vedea inelul și cerceii). Pentru eliberarea unui certificat CGL se percepe o taxă; vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesat de acest certificat.

Buka Jewelry Certificat 

Deoarece suntem încrezători în calitatea produselor pe care le vindem datorită verificărilor și metodelor descrise mai sus, furnizăm propriul certificat Buka Jewelry pentru fiecare bijuterie pe care o vindem.

În același timp, certificatul include și instrucțiuni privind modul de îngrijire a bijuteriilor. Trimitem certificatul Buka Jewelry la fiecare achiziție și confirmăm autenticitatea și calitatea perlelor și a metalului folosit pentru aceasta.

Noi furnizăm acest certificat cu fiecare bijuterie cu perle.

Certificat Pearl Science Laboratory Tokyo Japonia

Un certificat japonez care definește calitatea perlei, incluzând măsurători ale grosimii perlei, efectul de aurora și alți parametri.  Noi furnizăm acest certificat cu unele perle Akoya. Este vorba, în principal, despre cea mai bună calitate a perlelor japoneze Akoya: Aurora HANADAMA