În magazinul nostru oferim un serviciu unic - comenzi individuale de bijuterii din perle. Această ofertă este destinată celor care caută ceva special, respectiv bijuterii care în prezent nu se mai găsesc pe stoc sau nu se găsesc în oferta noastră. Vom importa orice perle și vom confecționa pentru dumneavoastră bijuterii din perle în funcție de cererea dumneavoastră.

Perle rare și exclusive

Puteți comanda bijuterii cu perle considerate rare sau de cea mai bună calitate. Mai exact, printre acestea se numără perlele din Marea Sudului, cunoscute pentru mărimea lor, strălucirea frumoasă și culorile unice. Perlele japoneze Akoya, populare pentru forma lor rotundă perfectă și luciul ridicat, se numără, de asemenea, printre perlele foarte bine cotate. Și, bineînțeles, nu trebuie ratate perlele Tahitiene, cunoscute pentru culorile lor întunecate încântătoare, cu o gamă largă de luciu.

Cum funcționează?

După ce ne anunțați ce tip de perlă doriți și ce tip de bijuterie vă interesează, vom comanda tot ce aveți nevoie sau, după o selecție personală, vom cumpăra și confecționa bijuteriile conform specificațiilor dumneavoastră. Acest proces include selecția atentă a perlei, importul acesteia și producția ulterioară a bijuteriilor. Un acord de plată în avans face, de asemenea, parte din acest proces.

Acest serviciu vă permite să aveți o bijuterie cu adevărat unică, realizată conform specificațiilor exacte ale visului dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea unui obiect pentru dumneavoastră sau a cadoului perfect pentru persoana la care țineți, comenzile noastre individuale de bijuterii cu perle reprezintă alegerea ideală. 

La magazinul nostru, prețuim fiecare client și ne străduim să îndeplinim chiar și cele mai exigente cerințe. Așteptăm cu nerăbdare să primim comanda dumneavoastră!

Vă rugăm să ne contactați pentru solicitări individuale.