Suntem o companie cehă de familie. Din 2013, importăm, producem și vindem bijuterii din perle de cultură. Cumpărăm perle pentru bijuteriile noastre direct de la producătorii din Asia de Sud-Est (Japonia, Indonezia, China, Vietnam și alte țări).

În Republica Cehă producem brățări, coliere, cercei și inele din perle. Unele bijuterii sunt realizate după modelele noastre în ateliere contractuale din Asia (în principal în Indonezia).

Am decis să importăm și să vindem bijuterii din Asia de Sud-Est cu mult timp în urmă. În călătoriile noastre în jurul lumii am vizitat multe locuri și am întâlnit mulți oameni admirabili. Ne întoarcem în Asia în mod repetat pentru liniște și relaxare, dar și pentru inspirație pentru viața și afacerea noastră. În Indonezia am întâlnit artiști și meșteșugari foarte pricepuți care creează bijuterii frumoase. Munca lor manuală a avut ca rezultat o serie de bijuterii fantastice care ne-au atras atenția și pe care am decis să le importăm și să le oferim spre vânzare.

De la înființarea companiei noastre, am extins eshop-ul nostru inițial din Republica Cehă în Slovacia, Ungaria, România, Germania și acum vindem bijuterii în întreaga lume. În 2018 am deschis, de asemenea, un showroom și un magazin de bijuterii cu perle în Praga.

Dacă sunteți interesat de bijuterii cu perle, vă rugăm să vizitați site-ul nostru, voi fi bucuros să vă ajut cu selecția dvs. 

Pavla Jarmarová - proprietar