Bine ați venit pe site-ul nostru!

Suntem profesioniști și specialiști în perle autentice și bijuterii din perle din 2013. Puteți cumpăra bijuterii de la noi online sau în magazinul nostru din Praga. Discutați cu noi despre alegerea unei bijuterii potrivite și chiar vă vom furniza o bijuterie personalizată pe care nu o oferim în prezent online. . Nu suntem un revânzător de bijuterii cu perle produse în serie. Cu noi cumpărați individualitate, calitate, lucrare manuală și o abordare foarte personală a cerinței dvs. de bijuterii. Bijuteriile noastre sunt purtate de femei și bărbați din întreaga Europă și au fost apreciate de zeci de mii de clienți. Deveniți unul dintre ei.

Istoria noastră

Pasiunea noastră pentru bijuterii frumoase și muncă manuală de calitate ne-a determinat să vizităm multe ferme de perle și bijutieri de top în timpul călătoriilor noastre în Asia. Am ales să oferim numai perle autentice cultivate, atât de apă dulce, cât și de apă sărată. Cu ani de experiență în industrie, am devenit unul dintre cei mai importanți dealeri de perle din Europa. 

Oferta noastră

Bijuteriile noastre sunt fabricate în Republica Cehă din perle importate în principal din Japonia, Indonezia, China și Polinezia Franceză. Unele dintre bijuteriile noastre proiectate și decorate manual sunt realizate de bijutierii noștri direct în Asia. Acestea sunt în principal bijuterii din argint, ciocănite și decorate în alt mod cu perle. Nu vindem bijuterii produse în serie și chiar și cele mai ieftine bijuterii sunt selectate, împerecheate și asamblate manual.

Fiecare bijuterie de la noi este unică și vă vom furniza un certificat de autenticitate.

Bijuterii pe care le puteți cumpăra sau comanda de la noi: Coliere de perle, brățări, cercei, inele, pandantive, seturi și perle rare și exclusive.

Atenție individuală pentru client

Fiecare client este important pentru noi și vom găsi o bijuterie potrivită pentru el. Suntem bucuroși să vă sfătuim cu privire la alegerea bijuteriilor dvs. și să luăm în considerare orice cerințe individuale. Putem furniza sau importa individual orice bijuterie cu perle, chiar și în cea mai exclusivistă calitate, pe care puțini o păstrează în stoc. Nu ezitați să întrebați chiar și despre o bijuterie pe care nu o veți găsi în oferta noastră online. 

  • Răsfoiți oferta noastră online și cumpărați din e-shop-ul nostru www.buka.ro. Livrăm foarte repede.
  • Vizitați magazinul nostru din Praga, aici puteți vedea și încerca bijuteriile noastre. Programul de funcționare al magazinului.
  • Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la alegerea bijuteriilor potrivite, atât personal, cât și la telefon. Acest lucru este apreciat în special de bărbați.
  • Avem zeci de mii de clienți mulțumiți. Consultați recenziile lor pe Heureka sau pe site-ul nostru.

Dacă vă interesează bijuteriile cu perle, veniți la noi și voi fi bucuroasă să vă ajut cu alegerea.

Pavla Jarmarová - proprietar

Vă mulțumim pentru că ne-ați ales!

Reducere 40 lei pentru prima achiziție | Magazin în e-shop | Contactați-ne